Om oss

OM OSS

Vi  ble etablert i september 2013 som A.R.W. Bygg As. Selv om firmaet er relativt nystartet, har alle involverte lang fartstid i bransjen.ARW   I desember 2015 tok vi steget og skiftet navn fra A.R.W. Bygg As til SIMPLE AS. Ved å endre navnet, ønsker vi å vare mer synlig             i bransjen og fortelle at samarbeid med oss er enkelt og problemfritt.Vi tar på oss oppdrag hovedsaklig i Oslo-området, men jobber i hele Akershus, Buskerud . Avstandene er ikke begrenset for oss.

I dag har firma hovedkontor på Tvetenveien 162 i Oslo og stadig utvikler seg. Vi har 40 flinke ansatte, som snakker fem ulike språk (mest av dem er norsk, polsk, tysk, russisk og engelsk). Selv om firma er relativt ny, har vår ansatte lang erfa
ring i bransjen.

Vår mål og verdier…

Vår høved mål er  å bli en av den beste byggefirma i bransje, som utfører jobben av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Ved å ha de beste ansatte ønsker vi at våre oppdragsgivere og kunder opplever oss som en god og 400dpiLogoprofesjonell samarbeidspartner som hele tiden leverer som avtalt!! Det er så enkelt å jobbe med oss! Å vare profesjonell, allsidig og positiv, vil vi altid yte vår beste service.

Dette er visjonen vår, og noe vi strekker oss etter hver dag slik at du som kunde skal få mer enn bare et tjeneste!

Våre prosjektansvarlige står klare til å tilby våre tjenester. Fyll ut kontaktskjemaet  for et uforpliktende tilbud!